DOLAR 38,1015 % 0.19
EURO 43,6818 % -0.01
STERLIN 51,0118 % -0.01
FRANG 46,5789 % 0.33
ALTIN 4.070,69 % 0,18
BITCOIN 84.669,94 0.628

VAKTİNE KALAN SÜRE

:
için vakti

Volkan Konak’ın Adı Çatalca’da Yaşatılıyor

Yayınlanma Tarihi : Google News
Volkan Konak’ın Adı Çatalca’da Yaşatılıyor

Çatalca Müftüsü Ahmet Mehmetalioğlu’nun, hayatını kaybeden Volkan Konak’a yönelik tepki çeken paylaşımının ardından Çatalca Belediyesi’nden bir hamle geldi. Belediye Meclisi, Nisan Ayı Birinci Birleşimi’nde oy birliğiyle aldığı kararla Türk müziğinin unutulmaz ismini yaşatmak için müftülüğün bulunduğu Nar Sokak’ın adını  ‘Volkan Konak Sokağı’ olarak değiştirdi.

catalca2 Volkan Konak'ın Adı Çatalca'da Yaşatılıyor

Çatalca Belediye Meclisi, Türk müziğinin unutulmaz isimlerinden Volkan Konak’ın adını yaşatmak üzere anlamlı bir karara imza attı. İlçe Müftülük binasının hemen arkasında yer alan Nar Sokak’ın ismi, Belediye Meclisi’nin Nisan Ayı 1. Birleşimi’nde oy birliğiyle alınan kararlaVolkan Konak Sokağı” olarak değiştirildi.

“Cumhuriyet sevdalısıydı”

Çatalca Belediye Başkanı Erhan Güzel, meclis toplantısında yaptığı açıklamada, “Önce Karadeniz’in bağrında yetişip tüm Karadenizlilerin sevgisini kazanan, ardından konserleriyle tüm Türkiye’nin gönlünde taht kuran Volkan Konak, şarkılarında ve şiirlerinde vatan sevgisini, millet sevgisini, bayrağa bağlılığı her zaman öne çıkarmış, Atatürk ve Cumhuriyet sevdalısı bir sanatçıydı” dedi.

catalca1 Volkan Konak'ın Adı Çatalca'da Yaşatılıyor

“Kültür sanat evinde Volkan Konak adı yaşayacak”

Başkan Güzel, “Volkan Konak’ı bir kez daha rahmetle anıyorum. Başta Karadenizli hemşehrileri ve ailesi olmak üzere milletimize başsağlığı diliyorum. İlçemizde yaşayan Karadenizli hemşehrilerimiz ve tüm kültür-sanat dostları adına onun ismini yaşatacağız. Hem sokağımızda hem de yapacağımız ilk kültür sanat evinde Volkan Konak adı yaşayacak” açıklamasını yaptı.

Habersiz / GÜNDEM

YORUM YAP